неделя, 14 септември 2008 г.

Магазинчето на Деси


Ето, че след дълго протакане, най-накрая жена ми успя да ме хване да и помогна да си направи галерия-магазин в интернет. В магазинчето на Деси вие ще видите изложени уникалните бижута изработени от нея, които можете да притежавате, ако решите.

4 коментара:

доставка на марков алкохол каза...

Жестоко магазинче.. много обичам такива неща :) Много успех желая!

почистващи препарати каза...

Поздравления за прекрасното творческо кътче, което сте спретнали! Много е кукленско и уютно. Обичам такива магазинчета и изобщо неща, които си личи, че са направени с мерак. Желая много успех и много творческа муза!

почивка малдиви каза...

Здравейте и от мен, и аз искам да изразя моето възхищение към таланта ти! От скоро останах без работа и започнах да се ровя по такива творчески блогове. Много съм се увлякла към такива джаджи ръчна изработка :) Още съм в началото, за сега само разглеждам и събирам муза :) Пожелавам на магазинчето много, много успех и клиенти! С удоволствие бих го посетила :)

ранни записвания 2012 в Бодрум каза...

и аз много обичам такива магазини с индивидуален стил и уют, поздравления за добрата работа, пожелавам ви много успехи и очакваме да споделяте тук с всички нас много креативни и интересни неща; поздрави до всички и приятна вечер

Гербът на моето семейство

Гербът на моето семейство